Auto-Huiput Oy

Auto-huiput Oy, vaihtoautoja pääkaupunkiseudulla

Auto-Huiput Oy on 2011 perustettu hyvän mielen autokauppa. Kantavana ajatuksenamme on alusta saakka ollut erinomainen palveluasenne ja tyytyväinen asiakas joka ensimmäisen ostokokemuksen jälkeen haluaa asioida meillä myöskin uudelleen sekä kertoa positiivisestä kokemuksesta myöskin muille. Olemmekin saaneet iloksemme todeta että vuosien aikana meille on kertynyt suuri vakioasiakkaiden joukko!

Auto-Huiput on kasvanut kymmenessä vuodessa yhden miehen pienestä pihakaupasta 12-henkeä työllistäväksi  vakavaraiseksi autokaupaksi. Vuonna 2019 myimme reilut 1600 autoa ja viimeksi päättyneellä tilikaudella liikevaihtomme oli yli 13miljoonaa euroa. Toimimme kahdessa toimipisteessä Nummelassa sekä Espoossa. Molemmissa myymälöissä voit tehdä kaupat mistä tahansa varastossa olevasta autostamme. Myymälä myynnin lisäksi teemme suuren määrän etäkauppaa puhelimen,sähköpostin ja muiden viestintävälineiden avulla. Valitse siis vapaasti miten sinä haluat asioida kanssamme.

Meillä onnistuu niin suorat kaupat kuin myös vaihdot halvemmasta autosta kalliinpaan sekä toisinpäin. Vaihdossa voit tarjota meille myöskin autojen lisäksi veneitä, moottoripyöriä,asuntovaunuja/autoja sekä koneita ja kuorma-autoja. Luottokelpoiselle ostajalle pystymme  tarjoamaan  rahoituksen lähes jokaiseen autoon.

4.1 (110)

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Ostin elokuussa auton ensikerran etäkaupalla kuvien ja puhelun perusteella Nummelasta Autohuiput Oy firmasta ja myyjä kuvaili autoa puhelimessa kun kiertele samalla auton vieressä. Tiesin etäkaupan ehdot jo etukäteen, joten varausmaksu heidän tililleen ja sieltä kuski auton kanssa kohti Poria jotta saan tutkia auton itse ja koeajaa. Jos en olisi ollut tyytyväinen, niin kuski auton kanssa takaisin ja varausmaksu minulle takaisin. Auto saapui sovittuna ajankohtana ja tutkimusten jälkeen totesin auton hyväksi ja kauppa tehtiin tuossa meidän terasilla ja mies meidän vanhan auton kanssa takaisin. Auto edelleen hyvä eikä minkäänlaista vikaa. Lähettivät jopa käsinkirjoitetun joulukortin Jouluksi ja kiittivät kaupasta. Autokauppa on haastava laji koska autoissa voi kuitenkin olla vikoja mitä ei saa selvitettyä vaikka myyjä yrittäisi. After sale toimi moitteetta.

lehtes

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »