Auto-Huiput Oy

Auto-huiput Oy, vaihtoautoja pääkaupunkiseudulla

Auto-Huiput Oy on 2011 perustettu hyvän mielen autokauppa. Kantavana ajatuksenamme on alusta saakka ollut erinomainen palveluasenne ja tyytyväinen asiakas joka ensimmäisen ostokokemuksen jälkeen haluaa asioida meillä myöskin uudelleen sekä kertoa positiivisestä kokemuksesta myöskin muille. Olemmekin saaneet iloksemme todeta että vuosien aikana meille on kertynyt suuri vakioasiakkaiden joukko!

Auto-Huiput on kasvanut kymmenessä vuodessa yhden miehen pienestä pihakaupasta 12-henkeä työllistäväksi  vakavaraiseksi autokaupaksi. Vuonna 2019 myimme reilut 1600 autoa ja viimeksi päättyneellä tilikaudella liikevaihtomme oli yli 13miljoonaa euroa. Toimimme kahdessa toimipisteessä Nummelassa sekä Espoossa. Molemmissa myymälöissä voit tehdä kaupat mistä tahansa varastossa olevasta autostamme. Myymälä myynnin lisäksi teemme suuren määrän etäkauppaa puhelimen,sähköpostin ja muiden viestintävälineiden avulla. Valitse siis vapaasti miten sinä haluat asioida kanssamme.

Meillä onnistuu niin suorat kaupat kuin myös vaihdot halvemmasta autosta kalliinpaan sekä toisinpäin. Vaihdossa voit tarjota meille myöskin autojen lisäksi veneitä, moottoripyöriä,asuntovaunuja/autoja sekä koneita ja kuorma-autoja. Luottokelpoiselle ostajalle pystymme  tarjoamaan  rahoituksen lähes jokaiseen autoon.

4.1 (116)

Autohuiput asiakkaan mielipide

4 / 5

Ensimmäinen kokemukseni etäkaupasta kotiinkuljetuksineen, homma hoitui kätevästi ja auto oli myyjän kertoman kaltainen. Ajettiin kuskin kanssa koeajolenkki ja viimeisteltiin kauppa. Etupään pieni kolinakin hoidettiin kuntoon paikallisessa korjaamossa myyjäliikkeen laskuun. Kaiken kaikkiaan kätevä riskitön palvelu jota luultavasti käytämme jatkossakin. -Jesse / Kotka-

Jesse Piipari

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Oman hieman haastavan elämäntilanteen takia auton osto aina hieman hankalaa. Täällä kuitenkin kaupoista tehtiin mutkattomat ja kauppa sujui hyvin. Tuli luotettava fiilis myyjistä ja kaupasta, suosittelen!

Emmi Seppänen

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Hyvä palvelu ja mutkattomat kaupat. Kaupantekohetkellä autossa mainittu puute korjautettiin mallikkaasti, vaikka ongelma paljastui hieman arvioitua suuremmaksi.

Samuli Niemelä

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »