Auto-Huiput Oy

Auto-huiput Oy, vaihtoautoja pääkaupunkiseudulla

Auto-Huiput Oy on käytettyjen autojen liike. Toiminta aloitettiin 2011, josta myyntimme on kasvanut voimakkaasti ja liiketoimintamme jatkaa kasvuaan. Liikkeemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Espoossa ja Nummelassa. Paikkakunnasta riippumatta, toimitusmyyntimme kattaa koko Suomen. Taidokkaita autoalan ammattilaisia meillä on toistakymmentä.

Auto-Huiput Oy on vastuullinen yritys. Olemme asiansa hoitava autoliike ja turvallinen työpaikka henkilöstöllemme. Lupaamme parasta ja mutkattominta asiakaspalvelua sekä rehellistä tietämystä tarjoamastamme valikoimasta. Meille tärkein asia on asiakkaan tyytyväisyys kaupanteossa.

Ostamme, vaihdamme ja myymme autoja. Laaja vaihtoautovalikoimamme kattaa yli 150 autoa. Autoja löytyy laidasta laitaan, kahdesta myymälästämme Uudenmaan alueella. Myymälämyynnin lisäksi toimitamme ison osan autoista suoraan koteihin ympäri Suomen.

Tervetuloa hyvän mielen autokaupoille!

4.2 (88)

Autohuiput asiakkaan mielipide

4 / 5

Very good

Amro Hammad

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

tough working young professionals help you to find what you need.

niivo vaapo

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Autokaupat sujuivat nopeasti ja helposti. Auto oli juuri sellainen kuin piti ja autostani annettiin hyvä vaihtohinta. Erityisen isona kiitoksen aiheena on after sales joka toimii. Auton kaupan yhteydessä sovittu huolto hoidettiin, samoin kuin lommon oikaisu ja yhden puuttuvan osan toimitus Espooseen. Puhelimeen on aina vastattu kaupan jälkeen. Erittäin kiitettävää toimintaa - ostan seuraavan autoni myös teiltä.

Mr P

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »