Auto-Huiput Oy

Auto-huiput Oy, vaihtoautoja pääkaupunkiseudulla

Auto-Huiput Oy on käytettyjen autojen liike. Toiminta aloitettiin 2011, josta myyntimme on kasvanut voimakkaasti ja liiketoimintamme jatkaa kasvuaan. Liikkeemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Espoossa ja Nummelassa. Paikkakunnasta riippumatta, toimitusmyyntimme kattaa koko Suomen. Taidokkaita autoalan ammattilaisia meillä on toistakymmentä.

Auto-Huiput Oy on vastuullinen yritys. Olemme asiansa hoitava autoliike ja turvallinen työpaikka henkilöstöllemme. Lupaamme parasta ja mutkattominta asiakaspalvelua sekä rehellistä tietämystä tarjoamastamme valikoimasta. Meille tärkein asia on asiakkaan tyytyväisyys kaupanteossa.

Ostamme, vaihdamme ja myymme autoja. Laaja vaihtoautovalikoimamme kattaa yli 150 autoa. Autoja löytyy laidasta laitaan, kahdesta myymälästämme Uudenmaan alueella. Myymälämyynnin lisäksi toimitamme ison osan autoista suoraan koteihin ympäri Suomen.

Tervetuloa hyvän mielen autokaupoille!

4.2 (90)

Autohuiput asiakkaan mielipide

4 / 5

Very good

Amro Hammad

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

tough working young professionals help you to find what you need.

niivo vaapo

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Asun keski- Suomessa, ja ostin täältä auton netti kuvien perusteella. Auto oli kaikinpuolin juuri sellainen kun oli kerrottu. Kaikki sovitut asiat hoituivat erinomaisen hienosti, ja auto toimitettiin vielä kotiin asti. Mielestäni käytetyn auton kauppa ei voi sujua hienommin, kuin tämä meni. Toivotan yritykselle parasta menestystä tuleviin haasteisiin.

Reijo Forsström

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »