Auto-Huiput Oy

Auto-huiput Oy, vaihtoautoja pääkaupunkiseudulla
  1. Auto-Huiput Oy on 2011 perustettu hyvän mielen autokauppa.Olemme keskittyneet käytettyjen autojen kauppaan. Meillä on toimipisteet Nummelassa ja Espoossa. Liikevaihtomme kasvaa tänä vuonna noin 15milj. euroon ja aiomme jatkaa kasvua!

Vahvan etämyynnin ansiosta markkina-alueemme kattaa koko Suomen ja toimituspalvelun kautta asiakkaan on helppo tilata auto minne päin Suomea tahansa. Myymme auton yhteydessä myöskin useita lisäpalveluita helpottamaan auton ostoa, kuten lisäturvaa, rahoitusta sekä vakuutuksia. Kantavana ajatuksenamme on alusta saakka ollut erinomainen palveluasenne ja tyytyväinen asiakas joka ensimmäisen ostokokemuksen jälkeen haluaa asioida meillä myöskin uudelleen.Olemmekin saaneet iloksemme todeta, että vuosien aikana meille on kertynyt suuri vakioasiakkaiden joukko!

Meillä onnistuu suorat kaupat kuin myös vaihdot halvemmasta autosta kalliinpaan sekä toisinpäin. Vaihdossa voit tarjota meille autojen lisäksi veneitä, moottoripyöriä,asuntovaunuja/autoja sekä koneita ja kuorma-autoja. Luottokelpoiselle ostajalle pystymme  tarjoamaan  rahoituksen lähes jokaiseen autoon. Tervetuloa hyvän mielen autokaupoille!

4.1 (126)

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Ensimmäistä kertaa ostin liikkeestä auton. Ei huonoa mainittavaa. Auto yhtä hyvässä kunnossa mitä puhelimessa kerrottiin. Näin ei joka autoliikkeessä ole. Mutta täällä kaikki hoitui ammattimaisesti ja asiakas todella huomioitiin. Kannatti ajaa 400 km päästä tänne kaupoille 👍

Lasu Anttila

Autohuiput asiakkaan mielipide

4 / 5

Ensimmäinen kokemukseni etäkaupasta kotiinkuljetuksineen, homma hoitui kätevästi ja auto oli myyjän kertoman kaltainen. Ajettiin kuskin kanssa koeajolenkki ja viimeisteltiin kauppa. Etupään pieni kolinakin hoidettiin kuntoon paikallisessa korjaamossa myyjäliikkeen laskuun. Kaiken kaikkiaan kätevä riskitön palvelu jota luultavasti käytämme jatkossakin. -Jesse / Kotka-

Jesse Piipari

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Onnistuneet kaupat! 🙂 Kiitos!

ari löfgren

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »