Töihin Auto-Huipuille

Rekry, töihin meille

Mukava ja mutkaton? Iloinen, mutta ahkera? Tavoitteellinen ja ketterä kaupantekijä? Aktiivinen asiakaspalvelija ja tuloshakuinen tiimityöskentelijä?

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta? Etsimme kolmea uutta automyyjää vahvistamaan huipputiimiämme. Voit olla myynnin kokenut konkari, ansioitunut automyyjä tai rohkea keltanokka. Tärkeintä on palava halu tulla huippuautomyyjäksi, vaikket olisi koskaan myynyt edes polkuautoa. Odotamme sinulta myynti-intoa sekä sinnikästä ja tavoitteellista otetta autokauppoihin.

Viihdyt työssä, jossa päivät eivät ole kaimoja eivätkä viikot veljeksiä – kahta samanlaista päivää saa odotella tovin jos toisenkin. Et häkelly hektisyydestä ja pidät lupauksista kiinni kiireessäkin. Hyvä huumori ilahduttaa asiakkaita ja kollegoita, mutta pakko ei ole vitsiä väkisin vääntää. Rattia meillä saa kuitenkin välillä kääntää, joten tarvitset voimassa olevan ajokortin. Välillä väännetään isommilla kierroksilla ja kovaa kurveihin, joten paineensietokyky ei ole pahitteeksi. Huipputuloksesta tienaat hyvät ansiot.

Auto-Huiput Oy on vuonna 2011 perustettu käytettyjen autojen liike Uudellamaalla. Myymälämme sijaitsevat Espoossa, Hyvinkäällä ja Nummelassa. Teemme ison osan kaupoista etäkauppana ja toimitamme autoja suoraan kotiovelle koko Suomessa. Meitä on nyt täysi tusina, ja liikevaihtomme on tällä tilikaudella noin 13 miljoonaa euroa. Huipputallissamme on tekemisen meininki ja kivat työkaverit.

Jos innostuit, laita uutta urapykälää silmään ja lähetä hakemus. Kerro myös, missä myymälässämme haluaisit toimia. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen aleksi.makela@autohuiput.fi viimeistään 8.12.2019. Täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten ole nopea!

Lisätietoja voit kysyä toimitusjohtaja Aleksi Mäkelältä sähköpostitse aleksi.makela@autohuiput.fi tai puhelimitse 045 2766 066.

Tule huipputiimiimme tekemään hyvän mielen autokauppoja!

Auto-Huipuilla tapahtuu

Tervetuloa hyvä mielen autokaupoille!

4.3 (63) Anna oma arvio »