Palvelut

Kun ostat auton meiltä, tarjoamme monia lisäpalveluita, jotka helpottavat sinua ja tekevät autoilustasi huoletonta.

Kaupat kotona

Selaile helposti verkosta sinulle sopiva auto. Halutessasi toimitamme löytämäsi auton kotiovellesi, asutpa missä päin Suomea tahansa. Kotikaupoilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus.

Tee kaupat kotona

Rahoitus

Tarjoamme auton hankinnallesi kiinteähintaisen rahoituksen helposti. Jopa 0 € käsirahalla.

Tutustu rahoitukseen

Auto-Huippu Kasko

Meiltä saat ostamaasi autoon laajan kaskovakuutuksen edullisesti.

Tutustu vakuutukseen

VarmaPeli®

Meiltä ostamaasi vaihtoautoon saat pienellä lisämaksulla VarmaPeli® -lisäturvan vuodeksi yllättävien rikkoutumisten varalle.

Lue lisää

AINA AVOINNA

Selaile autovalikoimaamme verkossa kaikessa rauhassa, silloin kun sinulle sopii. Kun löydät mieleisesi auton, voit varata sen välittömästi sillä varaussysteemimme palvelee 24/7. Mieleinen auto kannattaakin varata heti, ennen kuin muut ehtivät.

Kaikki autot

4.1 (110)

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Ostin elokuussa auton ensikerran etäkaupalla kuvien ja puhelun perusteella Nummelasta Autohuiput Oy firmasta ja myyjä kuvaili autoa puhelimessa kun kiertele samalla auton vieressä. Tiesin etäkaupan ehdot jo etukäteen, joten varausmaksu heidän tililleen ja sieltä kuski auton kanssa kohti Poria jotta saan tutkia auton itse ja koeajaa. Jos en olisi ollut tyytyväinen, niin kuski auton kanssa takaisin ja varausmaksu minulle takaisin. Auto saapui sovittuna ajankohtana ja tutkimusten jälkeen totesin auton hyväksi ja kauppa tehtiin tuossa meidän terasilla ja mies meidän vanhan auton kanssa takaisin. Auto edelleen hyvä eikä minkäänlaista vikaa. Lähettivät jopa käsinkirjoitetun joulukortin Jouluksi ja kiittivät kaupasta. Autokauppa on haastava laji koska autoissa voi kuitenkin olla vikoja mitä ei saa selvitettyä vaikka myyjä yrittäisi. After sale toimi moitteetta.

lehtes

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »