Palvelut

Kun ostat auton meiltä, tarjoamme monia lisäpalveluita, jotka helpottavat sinua ja tekevät autoilustasi huoletonta.

Kaupat kotona

Selaile helposti verkosta sinulle sopiva auto. Halutessasi toimitamme löytämäsi auton kotiovellesi, asutpa missä päin Suomea tahansa. Kotikaupoilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus.

Tee kaupat kotona

Rahoitus

Tarjoamme auton hankinnallesi kiinteähintaisen rahoituksen helposti. Jopa 0 € käsirahalla.

Tutustu rahoitukseen

Auto-Huippu Kasko

Meiltä saat ostamaasi autoon laajan kaskovakuutuksen edullisesti.

Tutustu vakuutukseen

VarmaPeli®

Meiltä ostamaasi vaihtoautoon saat pienellä lisämaksulla VarmaPeli® -lisäturvan vuodeksi yllättävien rikkoutumisten varalle.

Lue lisää

AINA AVOINNA

Selaile autovalikoimaamme verkossa kaikessa rauhassa, silloin kun sinulle sopii. Kun löydät mieleisesi auton, voit varata sen välittömästi sillä varaussysteemimme palvelee 24/7. Mieleinen auto kannattaakin varata heti, ennen kuin muut ehtivät.

Kaikki autot

4.1 (126)

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Ensimmäistä kertaa ostin liikkeestä auton. Ei huonoa mainittavaa. Auto yhtä hyvässä kunnossa mitä puhelimessa kerrottiin. Näin ei joka autoliikkeessä ole. Mutta täällä kaikki hoitui ammattimaisesti ja asiakas todella huomioitiin. Kannatti ajaa 400 km päästä tänne kaupoille 👍

Lasu Anttila

Autohuiput asiakkaan mielipide

4 / 5

Ensimmäinen kokemukseni etäkaupasta kotiinkuljetuksineen, homma hoitui kätevästi ja auto oli myyjän kertoman kaltainen. Ajettiin kuskin kanssa koeajolenkki ja viimeisteltiin kauppa. Etupään pieni kolinakin hoidettiin kuntoon paikallisessa korjaamossa myyjäliikkeen laskuun. Kaiken kaikkiaan kätevä riskitön palvelu jota luultavasti käytämme jatkossakin. -Jesse / Kotka-

Jesse Piipari

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Oman hieman haastavan elämäntilanteen takia auton osto aina hieman hankalaa. Täällä kuitenkin kaupoista tehtiin mutkattomat ja kauppa sujui hyvin. Tuli luotettava fiilis myyjistä ja kaupasta, suosittelen!

Emmi Seppänen

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »