Kaupat kotona - 14 vrk palautusoikeus

Turvallinen tapa vaihtoauton hankintaan.
Kotona tehdyillä autokaupoilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus.

IHASTU JA VARAA

Selaile autovalikoimaamme helposti verkossa. Kun olet löytänyt mieleisesi auton, ota yhteyttä automyyjäämme. Automyyjämme vastaa löytöäsi koskeviin kysymyksiin, laskee hyvityshinnan mahdollisesta vaihtoautostasi, auttaa helposti budjetoitavan rahoituksen hakemisessa ja tarjoaa lisäturvaa autollesi.

Tee varaus löydöstäsi ennen muita!

 

Löydä sinulle sopiva auto

OSTA OMAKSI

Maksettuasi varausmaksun valitsemastasi autosta, auto toimitetaan kotipihallesi tai esimerkiksi työpaikallesi sovittuna ajankohtana. Kun auto saapuu, pääset koeajamaan ja tarkastamaan, että auto vastaa sinulle ilmoitettua kuvausta.

Kauppa sitoo lopullisesti vasta kun olet todennut auton juuri sellaiseksi, kuin sinulle on ilmoitettu. Mikäli auto ei vastaa sinulle kerrottua, olet oikeutettu saamaan varausmaksusi takaisin. Varausmaksu hyvitetään kauppahinnassa ja mahdollisen vaihtoauton viemme mennessämme.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä automyyjään!

TURVALLISTA MATKAA

Onneksi olkoon uudesta autostasi! Tarpeisiisi sopiva, hyväkuntoinen auto vie sinut mukavasti ja turvallisesti perille.

Vahinkojen varalle suosittelemme ja tarjoamme autoosi edullista Auto-Huippu Kaskoa. Ja kaiken tekniikan varmaan toimivuuteen tarjoamme VarmaPeli -lisäturvaa, jotta voit unohtaa yllättävät korjauskulut vuodeksi. Ja jos ostamasi auto ei sittenkään ollut se oikea, etäkaupassa sinulla on 14 vrk palautusoikeus.

 

Tutustu VarmaPeli

4.1 (110)

Autohuiput asiakkaan mielipide

5 / 5

Ostin elokuussa auton ensikerran etäkaupalla kuvien ja puhelun perusteella Nummelasta Autohuiput Oy firmasta ja myyjä kuvaili autoa puhelimessa kun kiertele samalla auton vieressä. Tiesin etäkaupan ehdot jo etukäteen, joten varausmaksu heidän tililleen ja sieltä kuski auton kanssa kohti Poria jotta saan tutkia auton itse ja koeajaa. Jos en olisi ollut tyytyväinen, niin kuski auton kanssa takaisin ja varausmaksu minulle takaisin. Auto saapui sovittuna ajankohtana ja tutkimusten jälkeen totesin auton hyväksi ja kauppa tehtiin tuossa meidän terasilla ja mies meidän vanhan auton kanssa takaisin. Auto edelleen hyvä eikä minkäänlaista vikaa. Lähettivät jopa käsinkirjoitetun joulukortin Jouluksi ja kiittivät kaupasta. Autokauppa on haastava laji koska autoissa voi kuitenkin olla vikoja mitä ei saa selvitettyä vaikka myyjä yrittäisi. After sale toimi moitteetta.

lehtes

Anna oma arvio ja katso muiden arvioita »